Çantanı Nasıl Taşıyorsun? Çantanızı Taşıma Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor? O Gerçekleri Öğrenmeye Hazır Mısınız?

Çantanı Nasıl Taşıyorsun? Çantanızı Taşıma Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Neler Söylüyor? O Gerçekleri Öğrenmeye Hazır Mısınız?

Çantanızı taşıma şekliniz aslında sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir. Şu anda bir çanta taşıyor musun? Çantanızı taşıma şeklinizin aslında kişiliğinizi anlatabileceğini biliyor muydunuz? Bu beş çanta taşıma yönteminden sizinki hangisi? İşte günün en ilginç kişilik testi...

1. SIRTINIZDAKİ ÇANTA SİZİN İÇİN NE DİYOR?

Dost canlısı, dürüst ve açık sözlü bir insansınız. Çoğu zaman fikrinize bağlı kalırsınız, genellikle ben merkezli olursunuz ve çoğu zaman ihtiyaçlarınıza öncelik verirsiniz - bazen başkalarının duygularını görmezden gelmenize neden olur. Bir şeylere karar vermekte inatçısınız ve bazen eylemlerinizin sonuçlarını düşünmeyebilirsiniz. Bu davranış bazen ailenize ve arkadaşlarınıza acı verebilir. Başkalarının da neler düşündüğünü umursamayı deneyin o zaman hayat sizin için çok daha rahat olacaktır.

canta-testi.jpg

2. GÖĞSÜNÜZDEKİ ÇANTA SİZİN İÇİN NE DİYOR?

Sen çok fazla duyguya sahip bir insansın. Sahip olduğunuz özgürlük özlemi, sizi muhtemelen iş, konut ve hatta sevgili değiştirmenize etkileyecektir. Biriyle konuşurken genellikle sohbeti yöneten kişi sizsiniz. Hayata dair inandığınız ve bu konuda inatçı olduğunuz bir takım prensipleriniz var. Beğenirsen beğenirsin. Sevmiyorsanız sevmiyorsunuz demektir. İçine kalbini koyduğunda fikrini değiştirmek zordur. akıl ile hareket etmek size göre değil. Siz kalbinizin sesini dinleyenlerdensiniz.

canta-testi-1.jpg

3. ÇANTANIZI OMZUNUZA YAN TARAFA KOYANLARDAN MISINIZ?

Mütevazı bir hayatı seven iyimser bir insansınız. Bir kontrol manyağından nefret ediyorsun çünkü hayata kendi başına karar vermek istiyorsun. Kararlı bir insan ve iyi bir dinleyicisiniz. Genellikle başkalarıyla konuşabilir ve onları dikkatle dinleyebilirsiniz. Sadelik tam anlamı ile size göre. Başkalarını değil de kendinizi önemsiyorsunuz.

canta-testi-2.jpg

4. ÇANTANIZI ÇAPRAZ TAKIYORSANIZ...

Para ve güç sizin için vazgeçilmezdir. Para veya hırs için özel bir arzunuz yok ama hayatınızda olması sizi rahatlatıyor. Hayatın güzel olduğunu ve sizi tatmin etmenin kolay olduğunu düşünüyorsunuz. Zengin ve güçlü insanlar hakkında özel düşünceleriniz yok. Yani genellikle çok fazla eleştiri yapmıyorsunuz ve düşmanları sevmiyorsunuz. Siz tam anlamı ile hayatın tadını çıkarmaya odaklanıyorsunuz.

Peki sizler çantanızı nasıl taşıyorsunuz? Çanta testindeki tespitler size ne kadar uyuyor? Bizlerle paylaşmaya ne Dersiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN