Camdaki Kız'ın Nalan'ı sahte güzel çıktı! Bakın nerelerine estetik yapmış? "İyi ki estetik olmuş"

Camdaki Kız'ın Nalan'ı sahte güzel çıktı! Bakın nerelerine estetik yapmış? "İyi ki estetik olmuş"

Camdaki kız performansı ile adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Burcu Biricik'in eski hali sosyal medyayı salladı. Güzelliği ile dikkat çeken Biricik'in estetiksiz halleri herkesi şaşırttı. Bakın ne yaptırmış?

Türkiye'nin en güzel kadın oyuncularından Burcu Biricik'in estetiksiz halleri görenleri şaşırttı. Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun yıllar içindeki değişimi 'Yok artık' dedirtti. Bakın Burcu Biricik eski hali nasılmış?

burc-u.jpg

CAMDAKİ KIZ'IN NALAN'I ŞAŞIRTTI

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren ve büyük beğeni toplayan Burcu Biricik, yeni sezonda da adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

nalan.jpg

Güzelliği dikkat çeken ünlülerden olan Burcu Biricik'in eski halini gören tanıyamadı. Yıllar içerisinde bambaşka birine dönüşen Biricik'in bir takım estetik operasyonlardan da geçtiğini gözlerden kaçmadı.

burcu-biricik.jpg

ESKİ HALİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

33 yaşındaki başarılı oyunculuğu beğeni toplarken, Camdaki Kız dizisi ile hafızalar kazındı. Cihangir Ceyhan oynadığı Hayri karakteri ile yasak aşk yaşayan Nalan karakterinin yeni sezonda ne yapacağı merak konusu oldu.

cam.jpg

"MAKYAJIN GÜCÜ"

Dizi yeni sezonu ile herkesi heyecanlandırırken, Burcu Biricik'in eski halleri sosyal medyanın diline düştü. Eski ve yeni halini karşılaştıran hayranları şaşkınlığa uğradı.

cam.jpgcamdakikiz.jpg

Görenler ise "Makyajın gücü" "Her hali ile güzel" "Bu estetik değil paranın gücü" gibi çok sayıda yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN