Çamaşır suyu kullanmadan lavabo parlatmak mümkün! İşte pırıl pırıl lavabonun sırrı

Çamaşır suyu kullanmadan lavabo parlatmak mümkün! İşte pırıl pırıl lavabonun sırrı

Lavabolar kullanıldıkça sararmaya başlar. Sararan lavaboları yeniden temiz göstermek için birçok kişi çamaşır suyuna başvurur. Ancak içerdiği kimyasallar nedeniyle kullanımı pek sağlıklı değildir. Çamaşır suyu kullanmadan lavabo parlatmak için bu yöntemi deneyin...

Sararan lavaboları parlatmak çamaşır suyu olmadan da mümkün! Çamaşır suyu içerdiği kimyasallar nedeniyle hem cilde zarar veriri hem de kokusuyla ciğerleri etkiler. Ayrıca durulaması da oldukça zordur.

Mutfak ve banyo lavabolarınızın pırıl pırıl ve mikroplardan arındırılmış bir şekilde parlamasını sağlamak artık çok daha kolay. Çamaşır suyunun keskin kokusuna ve zararlı etkilerine maruz kalmadan, evde bulunan doğal malzemelerle lavabolarınızı temizleyebilirsiniz. İşte size basit ve etkili bir yöntem:

DOĞAL TEMİZLİK MALZEMELERİYLE GELEN HİJYEN

Limon, karbonat ve makine parlatıcısı kullanarak çamaşır suyuna ihtiyaç duymadan, lavabolarınızı hijyenik ve parlak hale getirebilirsiniz. Bu yöntemle hem evdeki malzemelerle ekonomik bir temizlik sağlarken hem de doğaya dost bir yaklaşım benimsemiş olursunuz.

Bu yöntemlerle tencerelerde yanıktan eser kalmayacak! Karbonat, sirke...

MUTFAK EVYESİ NASIL PARLATILIR?

  • Öncelikle yarım bir limonu kesin. Limonun doğal asitliği, kirleri ve lekeleri çözerken hoş bir koku da bırakır.
  • Limonun üzerine bir miktar karbonat serpin. Karbonat, limonun asidik etkisini artırarak daha güçlü bir temizlik sağlar. Aynı zamanda, karbonat mikroplarla savaşmada etkilidir.
  • Karbonatın üzerine bir miktar makine parlatıcısı dökün. Makine parlatıcısı, yüzeyin daha parlak ve temiz görünmesini sağlar.
  • Hazırladığınız bu limonla lavabonuzu ovalamaya başlayın.
  • Son olarak, lavaboyu iyice durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN