Çamaşır makinesine bir tane poşet atarak o dertten kurtulun! Deneyenler dua edecek

Çamaşır makinesine bir tane poşet atarak o dertten kurtulun! Deneyenler dua edecek

Çamaşır makinesine doğru giden çamaşırlarınıza bu yöntemi uyguladığınızda şaşıp kalacaksınız. Deneyenler dua ediyor, nasıl şimdiye kadar denemedim diyor. Çamaşır makinesinin içerisine bir tane poşet attığınızda o sorundan eser kalmıyor. İşte tüm detaylar…

Evde bulunan evcil hayvanlarınızın kılı tüyü çamaşırlarınızı yapıştıysa sakın dert etmeyin. Çamaşır makinesinde yıkansa bile çıkmayan bu tüyler kıyafetler için büyük bir sorun oluşturuyor. Özellikle siyah kıyafetlerin üzerindeki bembeyaz sırıtan o tüylerden kurtulmanın çözümü son derece basit. Çamaşır makinesine koyduğunuz 1 adet poşet bakın neler yapıyor…

KIYAFETLERDE TÜYDEN ESER KALMAYACAK

Kıyafetlerinizin üzerine yapışan kıl ya da tüyler sizi canınızdan bezdirmesin. Kıyafetlerinizdeki tüy problemine son vermek için yapmanız gereken şey son derece basit. Yıkanan çamaşırların üzerinde kalan saç ve tüy birikintileri can sıkarken son zamanların trend yöntemi herkese derin bir oh çektiriyor.

Herkes deniyor, trend oldu! Çamaşır makinesine 1 tane poşet atın, şaşırtan sonucu görün - Püf Noktası

Kurutma makinesi almayı düşünenler için çok basit bir yöntem bulunuyor. Çamaşırları normal ayarında yıkamadan önce içerisine bir adet poşet ekleyin. Bu yöntem ile birlikte giysiler sadece temizlenmekle kalmayıp fazla tüy probleminden de anında kurtuluyor. Çamaşır makinesinin içerisine eklenen poşet katı ve yabancı maddeleri kendisine çekerken kıyafetlerin arınmasına da sağlıyor. Bu sayede statik elektrikten kurtulurken çamaşır makinesinin ömrü de uzamış oluyor. Fakat plastiklerin büyük sıcaklığa dayanamayacağını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bu nedenle çamaşır makinesinde yıkadığınız çamaşırların ideal sıcaklığı 40 derece olmalıdır.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ULAŞAN YÖNTEM

1970'li yıllarda büyükler tarafından uygulandığı belirtilen bu yöntemin yeniden ortaya çıkması gününüzü kolaylaştıran bir yöntem haline dönüşecek. Günümüzde yaygın olarak kullanılması bu yöntemi popüler bir hale getirirken mağazalarda satılan makine toplarına da ihtiyaç duymanıza gerek kalmayacak.

Çamaşır Makinesi Deterjan Nereye Konur? Çamaşır Makinesinin Hangi Gözüne Deterjan Konur? - Yaşam Haberleri

Tüy, saç gibi kalıntıları ortadan kaldırmak için uygulanan bu yöntem çamaşırlarınızdaki problemleri de ortadan kaldırıyor. İlk Adım olarak çamaşırları yıkamak için gerekli malzemeleri hazırlamanız gerekiyor. Daha sonra sorunlu kıyafetleri belirlemeniz ardından çamaşır makinesine 1 adet poşet eklemeniz gerekmektedir. Poşet tüylerin eşyalara yapışmasını önlerken fazla köpük problemini de en aza indiriyor. İçeri koyduğunuz poşetin dayanıklı bir poşet olduğundan emin olduktan sonra çamaşır yıkama görevi de tamamlanmış oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN