Biran Damla Yılmaz 'Sandık Kokusu'nun kadrosunda

Biran Damla Yılmaz 'Sandık Kokusu'nun kadrosunda

Show TV'nin sevilen dizisi "Sandık Kokusu", yeni sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanırken heyecan verici bir gelişme yaşandı. Oyuncu Biran Damla Yılmaz, dizinin kadrosuna dahil oldu. Yılmaz, yeni sezonda "Ayça" karakterine hayat verecek.

Show TV'nin ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi "Sandık Kokusu", yeni sezonuyla da izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Dizinin kadrosuna katılan yeni bir isimle birlikte heyecan daha da artıyor.

Melis Civelek ve Zeynep Gür ikilisinin kaleminden çıkan "Sandık Kokusu", başrollerinde Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Necip Memili, Meriç Aral ve Engin Öztürk gibi deneyimli isimleri bir araya getiriyor.

BİRAN DAMLA YILMAZ KADRODA

Oyuncu Biran Damla Yılmaz ise dizinin kadrosuna katıldı. Yılmaz'ın "Ayça" karakteriyle diziye nasıl bir soluk getireceği merak konusu olurken, hayranları yeni sezon bölümlerini sabırsızlıkla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN