'Bahar'a bomba oyuncu: Hikayeye renk katacak

'Bahar'a bomba oyuncu: Hikayeye renk katacak

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Bahar"a hikayeye renk katacak bomba bir oyuncu katıldı. Dizinin kadrosuna dahil olan "Nihal Yalçın", dizide Seren'in annesi "Nesrin Köksal"a hayat verecek.

"Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?" dizisi, ikinci sezonu reyting rekoruyla açtı. MF Yapım imzalı dizinin güçlü kadrosuna değerli bir isim daha katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Avrupa Yakası", "Yalan Dünya", "Araf", "Yol Ayrımı" ve son olarak "Oğlum" gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Nihal Yalçın, fenomen diziyle el sıkıştı.

54453.jpg

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün üstlendiği dizide Nihal Yalçın, Seren'in (Nil Sude Albayrak) annesi "Nesrin Köksal" karakterine hayat verecek. Karakterin sezon sonuna kadar hikayesinin devam etmesi planlanıyor.

78686854.jpg

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu dizinin 19'uncu bölümünde ekibe katılacak olan Nizam Namidar'ın da hikayedeki rolü değişti.

75578.jpg

Daha önce Adanalı bir iş insanı "Hasip Aydın" rolüne hayat vereceği belirtilen oyuncunun yeni rolü "Rıza Tekin" oldu. Usta oyuncu Seren'in babası ve Nesrin'in eski eşi olarak hikayede yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN