'Bahar' dizisine sürpriz konuk: 2 bölüm rol alacak

'Bahar' dizisine sürpriz konuk: 2 bölüm rol alacak

Ekranların sevilen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisine sürpriz bir isim konuk oluyor. Ünlü oyuncu Pelin Karahan, fenomen dizide 2 bölüm rol alacak. Karahan, dizide böbrek nakli olan "Sevda" isimli karaktere hayat verecek.

Salı akşamları izleyicileri ekrana kilitleyen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi reytingleri altüst etmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yayın hayatına bir hafta ara veren dizinin yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekleniyor.

bahar-3.jpg

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini yürüttüğü dizi sosyal medyada adından sıklıkla söz ettiriyor. Fenomen haline gelen dizinin yeni bölümüne sürpriz bir isim konuk olacak.

bahar-2.jpg

PELİN KARAHAN KONUK OLUYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Kavak Yelleri" dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü oyuncu ve sunucu Pelin Karahan, Bahar dizisinde 2 bölüm rol alacak. Ünlü oyuncu, dizide böbrek nakli olan "Sevda" isimli karaktere hayat verecek.

pelin-karahan.jpg

BAHAR'IN OYUNCU KADROSU

Demet Evgar'ın (Bahar Yavuzoğlu) başrolünde yer aldığı dizide Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu), Buğra Gülsoy (Evren Yalkın), Ecem Özkaya (Rengin Çevik), Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu) ve Füsun Demirel (Gülçiçek Özden) gibi oyuncular rol alıyor.

bahar-5.jpg

BAHAR'IN KONUSU

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan "kusursuz" görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak.

bahar-6.jpg

Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

bahar-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN