Bahar dizisi sevenlerine kötü haber! Yeni bölüm gelmeyecek: Bahar 9. bölüm ne zaman?

Bahar dizisi sevenlerine kötü haber! Yeni bölüm gelmeyecek: Bahar 9. bölüm ne zaman?

Her bölümünde izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran Bahar dizisinin 8. bölümünde Rengin ile Timur el ele yakalandı. İzleyicilerin heyecanla beklediği 9. bölüm için kanaldan üzen haber geldi. Yeni bölüm olmayacak, Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman?

Baş rollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı, her bölümünde reyting rekorları kırmayı başaran dizinin sevenlerine kötü haber geldi. Bahar dizisinin 9. bölümü heyecanla beklenirken, yeni bölüm bu hafta olmayacağı açıklandı.

BAHAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Bahar gerçek mi? Bahar dizisi yaşanmış hikaye mi, kitaptan uyarlama mı? - En Güncel Magazin Haberleri Sitesi

Timur ve Rengin'in el ele yakalanmasıyla biten bölümün ardından Bahar'ın 9. bölümü merakla bekleniyor. Ancak izleyiciler yeni bölüm için Ramazan Bayramı nedeniyle bir hafta daha beklemek zorunda kalacak. Yeni bölüm 16 Nisan Cuma günü Show TV'de sevenleriyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN