Arabası olan emeklilere bedava oldu! Bunu yapan tek kuruş bile ödemiyor

Arabası olan emeklilere bedava oldu! Bunu yapan tek kuruş bile ödemiyor

Arabası olan emeklilere bedava oldu! Bunu yapan artık tek kuruş bile ödemiyor! Öncesinde paraylaydı, şimdi tamamen ücretsiz...

Ziraat Bankası, emekliler için sevindirici bir haber duyurdu. Bankadan yapılan açıklamaya göre, artık Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşteriler, HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) etiketi hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

EMEKLİLERE ÜCRETSİZ HGS HİZMETİ

HGS alt limit ücretlerine zam geldi! Araç sürücüleri dikkat: 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacak - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Arabası olan emekliler için yıllardır ödedikleri HGS etiketi ücretleri, Ziraat Bankası'nın yeni uygulamasıyla birlikte artık tarihe karışıyor. Bu yeni hizmet, Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan tüm müşterilere özel olarak sunulacak. Emeklilerin bu avantajdan faydalanabilmeleri için Ziraat Bankası şubelerine başvurmaları yeterli olacak. Bu adım, emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırırken, aynı zamanda maddi açıdan da önemli bir tasarruf sağlamalarına yardımcı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN