Angelina Jolie: Kiralık katil tutmayı düşündüm

Angelina Jolie: Kiralık katil tutmayı düşündüm

Oyuncu Angelina Jolie, 22 yaşında yaşadığı akıl sağlığı sorunları nedeniyle kiralık katil tutarak hayatına son vermeyi planladığını ancak hayatında bir şeylerin değişmesiyle bu planından vazgeçtiğini söyledi.

Oyuncu Angelina Jolie, 22 yaşında yaşadığı bunalım nedeniyle kiralık katil tutarak hayatına son vermeyi düşündüğünü açıkladı.

Ancak, ailesi ve arkadaşlarının kendisini ihmal ettiklerini düşünmemeleri için bu kararı aldığını açıkladı. Jolie, bir hırsızlık gibi görünmesini sağlayarak kendi ölümünü planladığını söyledi.

Jolie, IMDB'ye yaptığı açıklamada, "Bu çılgınca gelecek ama bir zamanlar birini tutmayı düşünüyordum" dedi. Bu şok edici planını ilk olarak 2003 yılında The Face dergisine verdiği bir röportajda daha detaylı olarak anlattı.

New York'ta böyle insanları bulmanın zor olmadığını belirten Jolie, gençken intiharı düşünen birçok insan olduğunu düşündüğünü söyledi.

Annesi gibi yakınlarının, kendi hayatına son vermesi durumunda yeterince çaba göstermediklerini düşüneceklerini bildiğini, bu yüzden hırsızlık süsü verilmiş bir cinayetin daha az suçluluk duygusu yaratacağını düşündüğünü açıkladı.

KARARINI DEĞİŞTİ

Jolie, "Banka hesabımda büyük bir miktar olmaması için belirli bir süre içinde para çekme planım bile vardı" dedi. Ancak hayatında bir şeylerin değişmesiyle bu karardan vazgeçtiğini belirtti.

Tomb Raider yıldızı, kiraladığı adamın kendisine kararını gözden geçirme fırsatı verdiğini ve iki ay sonra tekrar aramasını istediğini söyledi. Jolie, "Hayatımda bir şeyler değişti ve devam etmeye karar verdim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN