Aile dizisinde fırtına estirmişti! Kıvanç Tatlıtuğ diziden sonra kendini saldı "kilo bile yakışmış"

Aile dizisinde fırtına estirmişti! Kıvanç Tatlıtuğ diziden sonra kendini saldı "kilo bile yakışmış"

Son olarak Aile dizisinde Aslan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son haliyle yine dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde tatilin keyfini çıkaran yakışıklı oyuncu aldığı kilolarla gündeme geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı "Aile" dizisi ile ekranlarda boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da tatilin keyfini çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atmak için Bodrum'a gelen ünlü oyuncu, Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken magazin kameralarına yakalandı.

capture-20240726154232174.jpg

SPOR ÇIKIŞI MAGAZİNCİLERE YAKALANDI

Kıvanç Tatlıtuğ, spor salonundan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve yaz tatiliyle ilgili plansız bir dönem geçirdiğini belirtti. Ünlü oyuncu, "Bu aralar sadece dinleniyorum. Yeni sezonda sürprizler olacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

capture-20240726154240735.jpg

KİLOLARI GÜNDEM OLDU

Tatilde aldığı kilolarla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyada ve magazin dünyasında ilgi odağı oldu. Ünlü isme, "tatil yaramış", "kilolar yakışmış" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN