Afra Saraçoğlu detoks kampında: Ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım

Afra Saraçoğlu detoks kampında: Ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım

Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'in başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, yeni sezon başlamadan önce Avusturya'ya detoks kampına gitti. Saraçoğlu, kamptan pozlarını takipçileriyle paylaşarak "Buraya gelerek ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım" notunu düştü.

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, dizinin sezon finali yapmasının ardından önce İspanya'ya ardından ABD'ye giderek tatil yaptı.

Uzun süre New York'ta kaldıktan sonra ülkeye dönen Saraçoğlu, bu kez soluğu Avusturya’da aldı. Avusturya’da birçok Hollywood yıldızının da tercihi olan Vivamayr Detoks Kliniği'ne giden Afra Saraçoğlu, detoks pozlarını takipçileriyle paylaştı.

"RUHUMA EN BÜYÜK İYİLİĞİ YAPTIM"

Ünlü oyuncu, paylaşımına "Buraya gelerek ruh sağlığıma en büyük iyiliği yaptım" notunu düştü.

dsfsdsd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN