Acun yine sandalye fırlatacak! O yarışmacı Survivor’dan çekildi: Gider gitmez yaptığı ilk paylaşım olay oldu

Acun yine sandalye fırlatacak! O yarışmacı Survivor’dan çekildi: Gider gitmez yaptığı ilk paylaşım olay oldu

Survivor 2024 All Star’da olaylar bitmiyor. Her bölüm ayrı bir kaosun etkili olduğu programdan son elenen o ismin yaptığı paylaşım olay oldu. Öyle ki bu paylaşım sonrası Acun yine sandalye fırlatacak…

Heyecan dolu Survivor 2024 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü ayrı bir olay olan yarışmada dün beklenmedik bir veda yaşandı.

Survivor’da eleme potasında olan yarışmacıların düelloya hazırlandığı esnada Murat Ceylan bir yarışmacının kendi isteğiyle ayrılmak istediğini söyledi. Ceylan bu yüzden düello oyununda eleme olmayacağını da belirtti.

SAHRA’DAN ŞOK EDEN VEDA

Murat Ceylan, Normalde bu gece 4 adayımız vardı. Bu üçlünün yanında bir de Sahra olması gerekiyordu. Ancak arkadaşlar Sahra bu akşam ki mücadelede yer alamayacak. Arkadaşlar Sahra maalesef Survivor All Star'a veda etti. Şartlar çok zor ve biz her bir yarışmacıyı kaybetmek değil kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizden gelenin son safhasına kadar ekip olarak gelsek de Sahra bırakmak istediğini bizlerle paylaştı. Bizde saygı duymak zorundayız. Böyle başlamak istemezdik. Esas önemli olan üç adayımızla konuşacağım. Oyun nasıl olacak bunları anlatacağım." İfadelerini kullandı.

survivor-sahra-1.jpg

Geçtiğimiz hafta Nagihan’la tartışması dikkat çeken Sahra’nın ani vedası herkesi şaşkına çevirdi.

KİME GÖNDERME YAPTI?

Survivor’a veda eder etmez sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sahra Işık, 'Hayatımı bitirmeye çalışanların beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum. N - M - S' ifadelerini kullandı. Sahra’nın bu paylaşımı ise kime gönderme yaptığını merak ettirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-16-093931.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN