Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi milyonlara rezil rüsva etti, eşi sosyal medyada çıldırdı! "Sen iflah olmazsın"

Survivor’da sular durulmuyor! Son konseyde Yunus Emre’nin tutarsız davranışlarına dayanamayan Acun çıldırdı. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi milyonlara rezil rüsva etti. Tüm bu olaylarınardından Yunus Emre’nin eşi sosyal medyada çıldırdı! "Sen iflah olmazsın"

Survivor'un son konseyinde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin tutarsız tavırları karşısında çileden çıktı. Ilıcalı, yarışmacının davranışlarına daha fazla tahammül edemeyerek sert sözlerle tepki gösterdi.

Yunus Emre'nin süregelen sorunlu davranışları ve özellikle son yaşananlar, Acun Ilıcalı'nın sabrını taşırdı. Ilıcalı, konseyde Yunus Emre'ye "Sen kendini nerede zannediyorsun?" diyerek sert çıktı ve yarışmacıya yeni bir ceza verdi.

‘SENİN İFLAH OLMA ŞANSIN SIFIR’

Yunus Emre, önceki cezalarına ek olarak bu sefer küfrettiği için 2 ödülden men cezası alınca Ilıcalı "Cezan bitmeden yeni ceza veriyoruz. Bu nasıl iş anlamadım?" Sözleriyle isyan etti. Ilıcalı, Yunus Emre'nin tavırlarına daha fazla tahammül edemediğini belirterek, "Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, senin düzelme şansın sıfır. Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi? Biz aylardır bu davranışlarına katlanmak zorunda mıyız? Sana söyleyeyim ben, sağlıklı davranmıyorsun. Seda'nın isyanı sonrası neler dediğini hatırlıyor musun? Biz maalesef hepsini duyduk" dedi.

‘HERKESE İNAT BAŞARMASINI DİLİYORUM’

Acun Ilıcalı'nın tepkisi sadece yarışmacıya değil, onun sessiz kalan eşine de yansıdı. Yunus Emre'nin eşi, sosyal medya üzerinden yaşananlara isyan etti ve eşinin üzerindeki baskıyı dile getirdi.

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, yaşananları şu sözlerle ifade etti: "Yunus Emre dikişleri olduğu halde 4/4 yaptı, 21 ödül cezası aldı, üstüne de ağır tahrik var herkes küfrediyor istatistik denen şartsız rekabetçiler nereden vuracağını iyi biliyor, oyunlara gelmemesi, kendine odaklanması ve herkese inat başarmasını diliyorum kalbimiz seninle."

FTY

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir