77 yaşındaki dünya starından kötü haber: Görme kaybı yaşıyor

77 yaşındaki dünya starından kötü haber: Görme kaybı yaşıyor

İngiliz sanatçı Sir Elton John, şiddetli bir göz enfeksiyonu nedeniyle bir gözünde görme kaybı yaşadığını duyurarak hayranlarını üzdü.

77 yaşındaki müzik efsanesi Sir Elton John, geçtiğimiz yaz kariyerine ara verdiğini açıklamış ve Temmuz 2023'te İsveç'in Stockholm kentinde son konserini vererek müzik dünyasına veda etmişti. Ancak ünlü sanatçının kariyerine ara verme kararı, sağlık sorunlarıyla da bağlantılıydı. Elton John, geçtiğimiz yaz boyunca ciddi bir göz enfeksiyonuyla mücadele ettiğini ve bu durumun tek gözünde sınırlı görüşe neden olduğunu açıkladı.

'GÖZÜNÜN TEKRAR GÖRMESİ ZAMAN ALACAK'

Instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımda, enfeksiyonun etkilerini ve iyileşme sürecini anlatan John, "Yaz boyunca, maalesef tek gözümde sınırlı görüşe neden olan ciddi bir göz enfeksiyonuyla uğraşıyordum. İyileşiyorum, ancak bu son derece yavaş bir süreç ve etkilenen gözün tekrar görmesi biraz zaman alacak" ifadelerini kullandı. Müzik kariyerine ara verdikten sonraki dönemde, ailesi ve sağlık ekibi tarafından özenle bakıldığını belirten John, "Son birkaç haftadır bana çok iyi bakan mükemmel doktor, hemşire ve ailemden oluşan ekibe çok minnettarım" dedi.

John, yaz aylarını evinde sessizce dinlenerek geçirdiğini ve iyileşme sürecinde şu ana kadar kaydettiği ilerlemeden memnun olduğunu ifade etti. Müzik dünyasından bir süreliğine uzaklaşarak ailesiyle daha fazla vakit geçirmeye odaklanan ünlü müzisyen, turneye çıkmayı düşünmediğini de vurguladı. 61 yaşındaki eşi David Furnish ile 13 yaşındaki oğulları Zachary Jackson ve 11 yaşındaki Elijah Joseph'i büyüten John, bu süreçte ailesine daha fazla zaman ayırmanın kendisi için önemli olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN