2 aylık bebeğini kaybetti! Uzun süredir kabuğuna çekilmişti: Ece Seçkin ilk kez açıkladı

2 aylık bebeğini kaybetti! Uzun süredir kabuğuna çekilmişti: Ece Seçkin ilk kez açıkladı

Sahnelerin sevilen ismi Ece Seçkin, uzun süredir kabuğuna çekilmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren güzel şarkıcının 2 aylık bebeğini kaybettiği ortaya çıkarken, Seçkin konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı…

2021 yılında pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile hayatını birleştiren güzel şarkıcı Ece Seçkin, şimdilerde kötü bir haberle gündemde. Uzun zamandır mutlu çiftten bebek haberi beklenirken, Seçkin’in düşük yaptığı öğrenildi.

“BUGÜNE KADAR BENİ EN DERİNDEN SARSAN ŞEYDİ”

Konuyla ilgili, 2. Sayfa’ya açıklamada bulunan Ece Seçkin şunları söyledi:

"Allah'ın dediği, Allah'ın uygun gördüğü olur. Hayatta her şeyin bir sebebi var. Bizler çoğu zaman bilmiyoruz özellikle büyük acıların içinde kavrulurken. Çok üzüldüm ailem, eşim, hepimiz. Bugüne kadar beni en derinden sarsan şeydi. Toparlamaya çalışıyorum."

ece-seckin-bebegini-kaybetti-1.jpg

Sağlık durumuna dair de bilgi veren Seçkin, "Ameliyatım başarılı geçti. Arayan herkese çok teşekkür ederim. Telefonlara dönüş yapamadıklarımdan özür diliyorum. Konserimi iptal etmek zorunda kalmasaydık bu durumu bilmenizi ve üzülmenizi istemezdim. Eşim ve ailem yanımda lütfen beni merak etmeyin" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN