19 Ağustos’u bekleyin… Her şey bir anda değişecek! Gökyüzünde parladığı gibi şansınız dönecek

19 Ağustos’u bekleyin… Her şey bir anda değişecek! Gökyüzünde parladığı gibi şansınız dönecek

Herkes dört gözle 19 Ağustos'u bekliyor. Her şey bir anda değişecek gökyüzünde parladığı gibi şansınızı da parlatacak. Etkilerini herkes hissedecek ama asıl faydasını onlar görecek.

Ay'ın Güneş tarafından tamamen aydınlatıldığı evrede ortaya çıkan Dolunay, duygu durumlarımız üzerinde de etkili oluyor. Astrolojide Dolunay döngülerinin doruk noktası ve tamamlanması ile birlikte bu dönemde yeni girişimler ve problem çözme süreçleri için ideal bir dönem görülüyor. Astroloji uzun zamandır birçok kişi için Umut kaynağı oluşturuyor 19 Ağustos'ta yaşanan Dolunay bu üç burç üzerinde etkili oluyor.

koc.jpg

KOÇ BURCU

Doğal tutkularını kullanarak dolunayın pozitif enerjisinin biriktirme fırsatını elinde tutan Koç burcu, hedeflerine odaklanma ve başarıya ulaşma konusunda adımlarını üçer beşer atacak. Ayın enerjisi ile bağlanabilecekleri gibi önemli kararlar verirken de zihninde aydınlanma yaşayacak. Daha net kararlar alabileceği gibi eski dramaları bırakıp yeni hedefler belirleme konusunda önemli bir yol kat edecek. Dolunay da olumlu değişimlere açık olan koç burçları yıldızların etkisinden de yararlanarak şansı kendisine çekecek.

yengec-burcu.jpg

YENGEÇ

Dolunayın enerjisini kullanarak Duygularını kontrol altına alacak yengeç burçları geçmiş hayal kırıklıklarının yükünden kurtulacak. Bu süreç onların derin duyguları anlama ve anlamlandırma açısından önemli bir yere sahipken dolunayda toplanan gücü duygusal engellerle başa çıkma konusunda kullanacak. Yengeç burçları bu süreçte yaşamların olumlu yönlerine odaklanarak ileriye bakabilirken yeni olasılıkları da hayatına çekecek. Dönüşüm onların kendilerini koydukları sınırlamaların üstesinden gelme konusunda yarar sağlarken mutluluğa giden yolda ilerlemenin de tadını çıkaracak.

akrep-burcu.jpg

AKREP

Dolunay ile birlikte Akrepler de endişelerini geride bırakıyor. Ayın enerjisi onlara olumsuz düşüncelerden kurtulma özgüvenini sağlarken eski korkularını gözden geçirerek motivasyona dönüştürecek. Kişisel dönüşüm alanında hedeflerine odaklanma ve hayalleri doğrultusunda aktif olarak çalışmaya başlayan Akrep burçları kendilerini geçmişten kurtararak doğru yöne itecek gücü elinde tutacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN