Hakem Volkan Bayarslan'a saldıran holigan, dayısının passolig kartıyla stada girmiş

Hakem Volkan Bayarslan'a saldıran holigan, dayısının passolig kartıyla stada girmiş

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk ve tekme atan 17 yaşındaki O.M.' nin, dayısı Yılmaz Taşkın'ın passolig kartıyla maça girdiği öğrenildi. Yılmaz Taşkın dün verdiği röportajda, "Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" demişti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk ve tekme atan 17 yaşındaki O.M.' nin, dayısı Yılmaz Taşkın'ın passolig kartıyla maça girdiği öğrenildi.

Yılmaz Taşkın dün verdiği röportajda, "Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" demişti.

16-04/26/26krsp20_ts_dis_basin-1461688069.jpg

İşte saldırganın dayısının o sözleri: 2011 yılından beri maça gitmediğini ifade eden Taşkın, "Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Sen Juventus’dan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı adamlar yerle bir etti, ikinci lige düşürdü. Sen bir Fenerbahçe’ye bir şey diyemiyorsun. Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak’a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar.

16-04/26/26krsp20_holigan11.jpg

Volkan Bayarslan'a saldıran holigan O.M. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı / FOTO: AA

O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. Yeğenim yanına 12 saattir halen daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80’inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum, biliyorum gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" ifadelerini kullanmıştı.

16-04/26/26krsp20_dayi_holigan.jpg

O.M.’nin dayısı Yılmaz Taşkın, "Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum, gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım" dedi / FOTO: AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN