Yurt dışına gideceklere kötü haber: Çıkış harcına ikinci zam geliyor! Vergi uzmanı, tarih verdi

Yurt dışına gideceklere kötü haber: Çıkış harcına ikinci zam geliyor! Vergi uzmanı, tarih verdi

150 TL olan yurt dışı çıkış harcı, yüzde 233 artarak 500 TL oldu. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, yurt dışı çıkış harcına yapılacak ikinci zam için tarih verdi. İşte detaylar...

Yeni vergi paketi düzenlemesiyle yurt dışı çıkış harcı yüzde 233 zamlanarak 150 TL'den 500 TL'ye yükseltti. İlk duyumlara göre önce 3 bin daha sonra bin 500 TL olacağı söylenerek son olarak 500 TL'de karar kılındı.

Gazetepencere'de yer alan habere göre, ekonomistler önce bu rakamların konuşulmasının yurttaşı 500 TL'ye alıştırmak olduğunu söyleyerek yüzde 233'lük zam yapıldı.

YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCINA ZAM GELİR Mİ?

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, yapılan zamma yılbaşında tekrar zam yapılacağını açıkladı. Vergi uzmanı Ozan Bingöl'ün açıklaması şöyle:

"500 TL'ye çıkarılan yurt dışı çıkış harcı, yeniden değerleme oranına bağlandı. Bu yılbaşında harcın 700-750 TL'ye çıkması demek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN