Yaz sıcaklarında serinleten adres! Datça, Bodrum, Fethiye’yi unutun! Ege’nin aklını başından alacak! Muğla’nın gizli cenneti

Sıcaklarında tatil planı yapanlar Eylül ayı gelmeden soluğu burada olacak. Sıcak havaları değerlendirmek için muhteşem bir lokasyon olarak karşımıza çıkan bu yer Ege'nin de aklını başından alacak. Datça, Bodrum ve Fethiye'yi kıskandıran bu güzellik Muğla'nın o ilçesinde saklanıyor.

Şimdiye kadar nasıl keşfetmedim diyeceğiniz muhteşem bir lokasyon sizleri bekliyor. Muğla'nın Dalaman ilçesinde yer alan gizli bir vadi, bu yılın vazgeçilmez tatil adresleri arasında yer alacak. Farklı lokasyonları gezmeyi sevenler için inanılmaz bir adres haline dönüşen Akkaya Vadisi, tatil tutkunları için farklı bir deneyim olacak.

MUĞLA'NIN SAKLI CENNETİ

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yer alan Akkaya Vadisi, Dalaman çayı olarak bilinen ve uzunluğu 229 kilometre olan doğa harikası bir cennet olarak karşımıza çıkmaktadır.

Dalaman Gezilecek Yerler Listesi | En Harika 24 Yer! | Biletbayi.com

AKKAYA VADİSİ'NE NASIL GİDİLİR?

Dalaman'ın Gürköy ilçesine ulaştıktan sonra orada yer alan Akkaya Garden Restorana uğrayıp bir şeyler atıştırabilirsiniz. Ardından işletmenin sağladığı tekne ile birlikte gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz.10 dakikalık bir yolculuk ile birlikte yalnızca tekne ile ulaşabileceğiniz muhteşem bir cennetle karşı karşıya kalacaksınız.

Gizli Vadi Turu Dalaman | Ölüdeniz Travel

Burada konaklayabileceğiniz gibi yalnızca tekne ile gidip vakit geçirme imkanı da bulabilirsiniz. Tekne ücreti olarak tek ya da iki kişi olarak 3000 TL 6 kişinin üzerinde olarak da kişi başı 500 TL ödeme yapabilirsiniz.

Vadi içerisinde yer alan tesislerde bir şeyler yiyip içebileceğiniz gibi 3 adet Bungalov tipi evde imkanından da yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN