Yarın bu illerde her yer tatil ilan edilmeli yoksa… Prof. Dr. Kadıoğlu’ndan korkutan uyarı

Yarın bu illerde her yer tatil ilan edilmeli yoksa… Prof. Dr. Kadıoğlu’ndan korkutan uyarı

Hava sıcaklıklarının her geçen gün arttığı bu günlerde uzman isimden önemli bir uyarı geldi. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, özellikle de o illeri işaret ederek “İdari izin verilmeli” diye uyardı. İşte uzman isimden korkutan açıklama…

Ülke genelinde sıcaklıklar etkisini göstermeye devam ederken bazı illerde rekor sıcaklıklar görüldü. Öyle ki Hatay’da hissedilen sıcaklık 62,5 dereceye kadar çıkarken Bodrum’daki sıcaklıktan dolayı asfalt eridi. Sıcaklık ve nemin etkisi artarken Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, gelecek haftaya ilişkin önemli bir uyarı yaptı. Özellikle de bazı illere dikkati çekerek idari izin verilmesi gerektiğini söyledi.

sicak.jpg

METEOROLOJİ UZMANINDAN “İDARİ İZİN” ÇAĞRISI

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, önümüzdeki hafta sıcaklıkların ciddi derecede artacağını ve 40 derece civarına geleceğini açıkladı. Bu kapsamda bazı iller için de idari izin verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kadıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

yeni-proje-001.jpg

“Önümüzdeki pazartesi ve onu takip eden günlerde hava sıcaklığı 40 C civarında olacak olan Edirne, İzmir, Aydın, Manisa, Gaziantep, Diyarbakır gibi illerde İDARİ İZİN verilmeli, Dışarıda çalışma saatleri 10:00-16:00 öncesi ve sonrasına çekilmeli. Yananı Allah görür bir de siz görün.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN