Wagner lideri Prigojin'in düşen uçağının son hali kamerada!

Son dönemlerde sıkça sosyal medyanın gündemine oturan Rus paralı asker grubu Wagner'in lideri Evgeny Prigojin, içinde bulunduğu uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetti. O uçaktan geriye kalan enkaz ise kameralara böyle yansıdı.

Rus paralı asker grubu Wagner'in lideri Evgeny Prigojin'in içinde bulunduğu uçak düştü. Uçağın içindeki diğer 10 kişi ile beraber Prigojin de hayatını kaybetti.

Son dönemlerde Putin'e darbe yapmaya çalışması ve Rusya Ukrayna arasındaki savaşta sık sık kameraların önüne çıkan Prigojin, Moskova'dan St. Petersburg'a giden özel uçağının düşmesi sonucunda yaşamını yitirdi.

Öte yandan, uçağın düşme anları kameralara yansırken daha sonrasında ise enkaz alanına giden Ruslar uçağın enkazını kameralara böyle kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN