Uyku kaçıran gece sıcakları geliyor: Önümüzdeki 7 gün hazır olun, gece perde bile oynamayacak

Uyku kaçıran gece sıcakları geliyor: Önümüzdeki 7 gün hazır olun, gece perde bile oynamayacak

Geceleri uyku uyutmayacak sıcaklıklar Türkiye'ye doğru yola çıktı. Önümüzdeki 7 gün boyunca etkili olacak bu sıcaklıklarda yaprak kıpırdamayacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'de yüksek sıcaklıklar etkisini gösteriyor. Önümüzdeki 7 gün içerisinde uyku uyutmayan sıcaklıklar ülkemize giriş yapacak. Gece saatlerinde uyumayı zorlaştıracak sıcaklıklarda perde bile kıpırdamayacak. İşte beklenen sıcaklıklar...

SICAKLIK UYARISI GELDİ

Meteoroloji kaynaklarından edinilen bilgiye göre, sıcaklıklar daha da artacak. 2023 yılından itibaren etkisini gösteren El Nino, sıcaklıkların düşmesini engelliyor. Mevsim normalleri üzerinde yer alan sıcaklıkların ardından, poyraz ve Afrika arasında resmen anlaştı. Ülkemize doğru gelen sıcaklıklara karşı uyarılar yapıldı.

avrupada-asiri-sicaklar-temmuzda-binlerce-can-aldi-uqc0.webp

İKİSİ BİRDEN GELİYOR

Hava Forum'un sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre, Türkiye'de sıcak hava etkisini gösterecek. Poyraz ve Afrika arasındaki anlaşmayla beraber 7 günlük sıcaklıklar tüm Türkiye'yi bekliyor. Gündüz saatlerinde poyraz eserken, gündüz ve gece saatlerinde aman vermeden Afrika sıcaklıkları etkili olacak. Hava Forum paylaşımındaki açıklamada ise, "Gece olduğunda poyraz desteğini geri çekecek. Poyraz üflemesi çok az olacak. Yüksek nem uyku kaçıracak." sözleri paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN