Uygun fiyata yurt dışı tatili fırsatı! Üstelik vize derdi de yok! İşte vizesiz uygun fiyatlı tatil yerleri

Uygun fiyata yurt dışı tatili fırsatı! Üstelik vize derdi de yok! İşte vizesiz uygun fiyatlı tatil yerleri

Hem yurt dışı tatili yapmak isteyenler hem de çok para harcamak istemeyenler bu rotaları mutlaka değerlendirmeli. Vize masrafı gerektirmeyen hem de ekonomik fiyatları Türkiye'den uygun fiyata tatil yapabileceğiniz bu adresler bu yıl çokça tercih edilecek.

masrafı gerektirmeyen ekonomik ülkeler arasında yer alan bazı yerler Türkler tarafından en çok tercih edilen rotalar oluyor. Yaz aylarında hem denizin tadını çıkaracak hem de kültür tatili yapma fırsatını elinizde tutacaksınız.

TÜRKİYE'DEN VİZESİZ 5 ROTA

yeni-proje-1.jpg

Makedonya

Vizesiz tatil denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri Makedonya oluyor. Vizesiz ülkeler arasında yer alan Makedonya başkenti Üsküp ile zengin tarihi yapısı nedeniyle her yıl binlerce turiste ağırlıyor. Makedonya Meydanı, Ohri Gölü, Taş Köprü, Üsküp Kalesi, Aziz Kurtarıcı Kilisesi ve Üsküp Arkeoloji Müzesi’nin yanı sıra Makedonya'nın Antik, Orta Çağ ve Osmanlı dönemlerine ait birçok eser Üsküp ziyaretinde görülebilecek en muhteşem yerler arasında yer alıyor.

yeni-proje-11-001.jpg

Kosova

Başkenti Priştine ile canlı ve kültürel bir etkinlik deneyimi yaşamak isteyenler soluğu burada alıyor. Osmanlı mimarisi ve dar sokaklarıyla ziyaretçileri büyüleyen Prizren muhteşem bir tatilin adresi olacak.

sirbistan.jpg

Sırbistan

Vizesiz tatil yapabileceğiniz bir diğer rota ise Sırbistan oluyor. Yemyeşil duası ve kültürel zenginlikleri ile ön plana çıkan Sırbistan tarihe ışık tutan muhteşem bir deneyim sunuyor.

bosna-hersek.jpg

Bosna Hersek

Arnavut kaldırımlı taş sokaklarda yürüyebileceğiniz Bosna Hersek doğası ve misafirperver halkı ile dikkat çekiyor. Seyahat severlerin en gözde yerleri arasında yer alan Bosna Hersek, Osmanlı döneminden kalma camileri, UNESCO dünya mirası listesinde yer alan köprüleri, dağların eteklerinde bulunan kasabaları, nehir kenarındaki köyleri ile tarih ve kültürü bir arada buluşturuyor.

gurcistan-kapak.jpg

Gürcistan

Başkent Saraybosna'da Osmanlı ve Avusturya-Macaristan mimarisini görebileceğiniz Gürcistan başkenti Tiflis ile canlı bir atmosfer sunuyor. Gürcistan, Sovyet döneminden kalan mimari eserler, mağaralar içerisinde inşa edilen antik kaya şehirler ve birçok kültüre ev sahipliği yapan muhteşem bir deneyim yapma fırsatı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN