Üreticiden tepki! Kayısının kilosu 5 TL olunca kasa kasa dereye döktü: O anlar kamerada

Kayısının kilosuna 5 TL fiyat belirleyen firmaya tepki gösterdi! O üretici kasa kasa kayısıyı dereye döktü! Üreticinin isyanı kameralara böyle yansıdı...

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, bir üretici, özel bir firmanın konsantre meyve suyu üretimi için kayısıları düşük fiyattan almasına tepki göstererek kasalar dolusu ürünü dereye döktü. Malatya, dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 85'ini karşılayan bir bölge olarak bilinirken, bu durum kayısı üreticileri arasında büyük bir yankı uyandırdı.

Kayısı hasadının sürdüğü Malatya’da, özel bir firmanın konsantre meyve suyu üretimi amacıyla kayısıları kilogramı 5 TL’den alması üreticilerin tepkisine neden oldu. Doğanşehir ilçesinde faaliyet gösteren bir kayısı üreticisi, bu düşük alım fiyatına karşı duruşunu dramatik bir şekilde gösterdi. Üretici, traktörüne yüklediği kasalar dolusu kayısıyı dereye dökerek protesto etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN