Ünlü Türk kuruyemiş markası raflardan toplanıyor! Sakın yemeyin uyarısı: Bir tane bile yiyen yandı

Ünlü Türk kuruyemiş markası raflardan toplanıyor! Sakın yemeyin uyarısı: Bir tane bile yiyen yandı

Almanya’da da satışı yapılan ünlü Türk kuruyemiş markası raflardan toplanıyor. Yetkililerden sakın yemeyin uyarısı gelirken, market raflarında bir paket bile bırakılmadığı öğrenildi…

Almanya’da satışı yapılan Türk kuruyemiş markasına satış yasağı getirildi. Sağlık konusunda eksikleri olduğu tespit edilen markaya ait kuruyemişler market raflarından tek tek toplandı…

“SAKIN YEMEYİN” DEDİLER HEPSİNİ TOPLADILAR!

Ünlü Türk kuruyemiş markası Hasret Kuruyemiş’in satışları Almanya’da yasaklandı. Markanın sağlık konusunda eksikleri olduğu için Almanya’daki marketlerden toplandığı öğrenildi.

hasret-kuruyemis-toplaniyor-1.jpg

Kamu Son Haber’de yer alan habere göre, Hasret Kuruyemiş’in cips ve baharatlı leblebi ürünleri, alerjisi olanlara yönelik uyarı etiketi bulundurmadığı için sağlık konusunda eksik sayıldı ve bu yüzden Almanya’daki marketlerden toplanmaya başlandı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Türk markasının yanlış etiketlemesinden dolayı son kullanma tarihi 22 Şubat 2025 ve parti numarası 02/2023 olan 200gr'lık paketlerdeki ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi ve ürünlerin fatura ibraz etmeksizin iade edilerek satın alma ücretlerinin geri alınabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN