Ücretsiz olacağı söyleniyordu! Çok kullanılan tünele yeni zam: Bir yılda 3 kez zam geldi

Ücretsiz olacağı söyleniyordu! Çok kullanılan tünele yeni zam: Bir yılda 3 kez zam geldi

Ücretsiz olacağı söylenerek açılmıştı! En çok kullanılan tünellerden biri! O tünele bir kez daha zam geldi! Ücretsiz olacağı söylenen tünele bir yıl içinde üçüncü zam geldi...

Muğla’da Fethiye ve Dalaman ilçelerini birbirine bağlayan Göcek Tüneli’nde geçiş ücretlerine bir zam daha yapıldı. İlk açıldığında ücretsiz olacağı belirtilen ve vatandaşlar tarafından "Deli Dumrul Tüneli" olarak adlandırılan tünelin geçiş ücreti 2024 yılında üçüncü kez artırıldı. 950 metrelik tünelin birinci sınıf araçlar (otomobiller) için geçerli olan ücreti, 35 TL’den 41 TL’ye yükseltildi.

Göcek Tüneli'nin Ikizinin Yapımına Başlandı - Muğla Haberleri

2024'TE ÜÇÜNCÜ ZAM

Göcek Tüneli’ne yıl içerisinde yapılan zamların ilki 7 Ocak 2024'te gerçekleşti. Bu zamla birinci sınıf araçların geçiş ücreti 15 TL’den 25 TL’ye yükseltilmişti. Ardından 15 Mayıs 2024 tarihinde yapılan ikinci zamla birlikte ücret 35 TL'ye çıkarıldı. Son olarak, 2024 yılının Ekim ayında gelen üçüncü zamla geçiş ücreti 41 TL’ye yükseltilmiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN