Türk kuruyemiş devi raflardan indiriliyor! Kimse ağzına sürmesin: Ürünü getiren parasını geri alıyor

Türk kuruyemiş devi raflardan indiriliyor! Kimse ağzına sürmesin:  Ürünü getiren parasını geri alıyor

Türkiye'nin ünlü kuruyemiş markası herkesi şaşırttı. Ürünlerin raftan kaldırılma kararı alındığını belirten Türk kuruyemiş deri sağlık konusundaki eksiklikler nedeniyle ürünlerin tüketilmemesi gerektiğini vurguladı. İşte tüm detaylar…

Almanya'da satışı yapılan Türkiye'nin ünlü kuruyemiş markası tüm raflardan indiriliyor. Markadaki sağlık eksiklikleri nedeniyle ürünlerin tüketilmemesi gerektiği belirtilirken ürünlerin tüm marketlerden toplatıldığı da öğrenildi. İşte tüm detaylar…

KİMSE TÜKETMESİN!

Kamusonhaber’de yer alan haber doğrultusunda Alman basınının Türk kuruyemiş markasını toplatma kararı aldığı duyuruldu. Hem Türkiye'de hem de Almanya'da satışı yapılan Hasret Kuruyemiş’in cips ve baharatlı leblebi ürünlerinin tüketilmemesi gerektiği vurgulandı. Alerjisi olanlara yönelik uyarı etiketinin eksik olduğu belirtilirken tüm marketlerden toplatılması kararı alındı.

Türk kuruyemiş markası acil toplatılıyor. Ücretleri geri ödenecek

Yanlış etiketleme nedeniyle son kullanma tarihi 22 Şubat 2025 ve Parti numarası 02/2023 olan 200 gramlık paketlerdeki ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi gerektiği vurgulandı. Belirtilen ürünlerin fatura olmaksızın ibraz edilmesi ile birlikte ücretinin iade edileceği belirtildi.

Yanlış etiketleme sebebiyle son kullanma tarihi 22 Şubat 2025 ve parti numarası olan 200gr'lık paketlerdeki ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi istendi. Söz konusu ürünlerin fatura ibraz etmeksizin iade edilmesi halinde satın alma ücretlerini geri iade edileceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN