Traktörüne binen çiftçi gördükleri karşısında şaşkına döndü! Resmen istila: Traktörün her yerinde binlercesi

Traktörüne binen çiftçi bindiğine pişman oldu. Gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Binlercesi traktöre doluşmuş. Hemen cep telefonu kamerasıyla o anları kaydetti...

Tarlasına gitmek için traktörüne binen çiftçi gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Traktörün içi ağzına kadar dolmuş.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir çiftçi, tarlasında çalışmak için traktörünün başına geçtiğinde hayatının şokunu yaşadı. Traktörün içi binlerce sinekle doluydu.

TRAKTÖRDE ŞAŞIRTICI MANZARA

Polatlı'da tarım işleriyle uğraşan bir vatandaş, her zamanki gibi tarlasında çalışmak için traktörünün başına geçti. Ancak traktörün içine girdiğinde, tavan, camlar ve direksiyonun binlerce sinekle kaplı olduğunu gördü.

KORUNMA ÇABALARI YETERSİZ KALDI

Sineklerin istilasından korkan çiftçi, ağzını ve kulağını bez ile kapatarak korunmaya çalıştı. Ancak bu yöntem de sineklerden tamamen korunmasına yetmedi. Çevredeki besi çiftliklerinden kaynaklandığı iddia edilen sinekler, çiftçinin çalışma koşullarını oldukça zorlaştırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN