Tarlayı sulamak istiyordu! Borudan çıkanı görünce şok oldu: Tıkanıklık sanıyordu

Tarlayı sulamak istiyordu! Borudan çıkanı görünce şok oldu: Tıkanıklık sanıyordu

Tarlayı sulamak istiyordu! Suyu açtı ancak hortumdan su gelmiyordu! Tıkanıklık sandığı şey ise 1,5 metre uzunluğundaki o yaratıkmış...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte havaların aşırı ısınması, yeraltı canlılarının gün yüzüne çıkmasına neden oldu. Özellikle yılanlar, doğada, yollarda, bahçelerde ve hatta evlerde sıkça görülmeye başladı. Hatay'ın Arsuz ilçesi Kurtbağı Mahallesi'nde çiftçilik yapan Vedat Köklü, bu durumu bizzat yaşadı.

SULAMA BORUSUNDAN ÇIKAN SÜRPRİZ

Çiftçi Vedat Köklü, tarlasını sularken suyun gelmediğini fark etti. Borularda bir tıkanıklık olduğunu düşünen Köklü, durumu kontrol etmek için boruları incelemeye başladı. Bir çubuk yardımıyla borunun içindeki cismi çıkardığında, yaklaşık 1.5 metrelik bir yılanla karşılaştı. Basınç nedeniyle telef olmuş yılan, hem Köklü'yü hem de çevredeki vatandaşları şaşkına çevirdi.

43 yaşındaki Vedat Köklü, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: “Boru tıkalıydı, borunun içinde bir şey olduğunu fark ettim. Borunun içinde yılan olduğunu bilmiyordum. Bir anda çubukla kurcalarken 1 buçuk metrelik bir zehirli yılan olduğunu gördüm. Çubukla çektim yılanı, yılan zaten basınçtan dolayı ölmüştü. Yılan olduğunu fark etmemiştik, sonra çıkınca gördük yılanı”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN