Taksici, pazarcı ördek Pamuk'u öldürdü: Sahibi suç duyurusunda bulundu

Taksici, pazarcı ördek Pamuk'u öldürdü: Sahibi suç duyurusunda bulundu

Kağıthane semt pazarında sahibiyle alışverişe giden ve sosyal medyada "Pazarcı ördek" olarak tanınan Pamuk, bir taksi kazası sonucu hayatını kaybetti. Pamuk'un sahibi Anahit Khachatryan, taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.

İstanbul'da yaşayan Ermenistan vatandaşı Anahit Khachatrayn, 10 Mart 2024'te ünlü pekin ördeği Pamuk ile alışverişten dönerken taksinin çarpması sonucu ördeğini kaybetti. Olay, Kağıthane'de Khachatrayn'ın evine dönerken yaşandı. İddiaya göre, ters yöne giren 34 TBG 07 plakalı bir taksi, Pamuk'a çarpıp ağır yaralanmasına neden oldu. Khachatrayn, taksi şoföründen ördeği veterinere götürmesini istemesine rağmen olumsuz bir tepkiyle karşılaştı. Pamuk'u kucağında taşıyarak veterinere götüren Khachatrayn, ördeğin ameliyat edilmesine rağmen aynı gece kaybetti.

8897664.jpg

Khachatrayn, yaşadığı trajik olayı basına aktarırken gözyaşlarına boğuldu. "Benim bir ördeğim var, ismi Pamuk. 2 senedir ona ben bakıyorum. Çocuğum gibi, onun annesi gibiyim. Fakat o gün akşam üzeriydi 1 dakikanın içinde taksi ona vurdu ve hayvan yerinden kıpırdamadı. Şu anda ben buradayım çünkü hiçbir hayvan bunu hak etmiyor. Herkes görsün duysun" dedi.

8897665.jpg

'TERS YÖNDEN GİRMİŞ'

Khachatrayn, taksi şoförünün yaklaşık olarak binanın yanında ters yönden girdiğini belirtti. "Taksi şoförü zaten bizim binanın yanındaydı ama ters yönden girmiş. Hayvana vurmuş. Hayvana vurduktan sonra taksiden çıktığında cep telefonuyla konuşmak üzereydi. Telefonu kapalı olsaydı böyle olmayacaktı. Telefonu açık elinde taksiden çıktı ve pişkin pişkin 'Ne oldu, ben ne yaptım ki, ben hiçbirşey yapmadım, görmedim' dedi. Herkese yalvarıyorum, ne olur bana yardımcı olun. Bu adamı bırakmayın. Suç duyurusunda bulundum" diyerek taksici hakkında şikayetçi oldu.

8897662.jpg

Anahit Khachatrayn, yaşadığı bu üzücü olayla ilgili adaletin sağlanması için mücadele edeceğini belirtti. Hem maddi hem de manevi olarak davacı olduğunu dile getiren Khachatrayn, "Hiçbir hayvan hak etmiyor. Ördek olsa, kedi olsa, köpek olsa, inek olsa da önemli değil. O bir can, bizim gibi bir can, ne olur yardımcı olun" çağrısında bulundu.

Yaşadıkları olayın taksinin içindeki kameralarda kayıtlı olduğunu söyleyen Khachatrayn, taksiciyle ilgili detayları ortaya çıkaracak görüntülerin incelenmesini talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN