Tahliye bekleyen Dilan Polat'a mahkeme şoku! MASAK raporu ortaya çıkmıştı: Karar verildi

Tahliye bekleyen Dilan Polat'a mahkeme şoku! MASAK raporu ortaya çıkmıştı: Karar verildi

Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat’ın MASAK raporu gündeme bomba gibi düşmüştü. Raporun ardından tahliye olmayı bekleyen Polat’a mahkeme şoku! Tahliye talebi değerlendirildi, karar verildi...

Gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat’ın MASAK raporunun ardından Polat, tahliye talebinde bulundu. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Polat'ın tahliye talebini değerlendirdi.

TALEP REDDEDİLDİ

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tahliye talebi, bugün Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından değerlendirildi. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Dilan Polat'ın eksik evraklarının tamamlanmasının ardından yeniden değerlendirilen tahliye talebini reddetti.

MASAK RAPORU

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunda, Dilan Polat’ın ticari ve finansal işlemlerde yetkili olmadığı, bu kararların Engin ve Sezgin Polat tarafından alındığı belirtildi. Bu rapor sonrasında 5 tutuklu sanıktan 4’ünün tutukluluk hallerine yapılan itirazlar da reddedilmişti. Mahkeme, Polat’ın eksik evraklarının tamamlanması sonrası tahliye talebini yeniden değerlendirecekti.

NE OLMUŞTU?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan elde edilen mal varlıklarını aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlamaları yöneltilmişti. Hazırlanan iddianameyle Dilan ve Engin Polat’ın 20 ila 40 yıl arasında hapisle cezalandırılmaları talep edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN