Suphi Tekniker'in cenaze töreni belli oldu

Suphi Tekniker'in cenaze töreni belli oldu

Türk sinemasının usta isimlerinden Suphi Tekniker'e veda için yarın özel bir tören düzenlenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda düzenlenecek törenin ardından, Tekniker'in cenazesi öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazıyla toprağa verilecek.

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Suphi Tekniker'e veda için İstanbul'da özel bir tören düzenlenecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın açıklamasına göre, Tekniker için yarın saat 11.00'da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde bir tören düzenlenecek. Sanat camiası ve sevenleri, bu törenle usta oyuncuya son bir kez veda edecek.

Törenin ardından, Tekniker'in cenazesi Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Ayazağa Mezarlığı'nda defnedilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN