SSB Başkanı Görgün’den TUSAŞ'a yönelik saldırıya tepki: Terörün gerçek amacını biliyoruz

SSB Başkanı Görgün’den TUSAŞ'a yönelik saldırıya tepki: Terörün gerçek amacını biliyoruz

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, TUSAŞ'ı hedef alan terör saldırısının gerçek amacını net bir şekilde bildiklerini vurguladı. Görgün, “TUSAŞ'ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz. Biz, milletimizin gücünü ve desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz” dedi.

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, TUSAŞ’a yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırısına sert tepki gösterdi.

Görgün, saldırının gerçek amacını bildiklerini belirterek, Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki kararlılığını vurguladı. “Bu tür saldırılar, milletimizin gücünü ve desteğini asla sarsamayacak,” diyen Görgün, hedeflerinden dönmeyeceklerini ifade etti.

Görgün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

"Biriz ve birlikteyiz. TUSAŞ'ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz. Biz, milletimizin gücünü, desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Şeref yoksunu hain saldırının asla amacına ulaşamayacağını, gece gündüz ülkesinin güvenliği için çalışan vatan evlatlarını asla yıldıramayacağını aziz milletimiz muhakkak bilmelidir. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet; gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN