Sözleşmeli öğretmenlerin aile birlikteliği için yer değiştirme sonuçları açıklandı

Sözleşmeli öğretmenlerin aile birlikteliği için yer değiştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmenlerin aile birlikteliği amacıyla gerçekleştirdikleri iller arası yer değiştirme sonuçlarını duyurdu. Öğretmenler, yeni görev yerlerinde aileleriyle birlikte olabilme fırsatına kavuşacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, sözleşmeli öğretmenlerin aile birlikteliği kapsamında iller arası yer değiştirme sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Bu düzenleme, sözleşmeli personel mevzuatına tabi olarak görev yapan öğretmen eşlerin, aile bütünlüğünü sağlamak amacıyla iller arasında yer değiştirebilmelerine olanak tanıyor.

Başvuruda bulunan öğretmenler, yer değiştirme sonuçlarını MEBBİS ve e-Devlet sistemleri üzerinden öğrenebilecekler. Sonuçlara ulaşmak isteyen öğretmenlerin, ilgili sistemlere giriş yaparak kişisel bilgileri ve başvuru detaylarını kontrol etmeleri gerekiyor. Bu süreç, öğretmenlerin ailevi durumlarına göre en uygun görevlendirme yerlerini belirlemelerine yardımcı olacak.

SONUÇLAR E DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Sözleşmeli personel mevzuatına tabi olarak görev yapan öğretmen eşlerin, aile birlikteliğine bağlı iller arası yer değiştirme sonuçlarının açıklandığı bildirildi.

Başvuruda bulunan öğretmenler, sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN