Sosyal medya fenomenine kurşun yağdırdı!

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, İstanbul'da Havaalanı Mahallesi’nde meydana geldi. Sosyal medyada İlahici Ali adıyla bilinen Ali Özdemir, takipçileriyle buluşmak için Konya’dan İstanbul’a geldi. Özdemir, gece saatlerinde kalacağı Esenler’deki eve girmek istediği sırada tanımadığını söylediği bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

9688832.jpg

Cama çıkan mahalle sakinleri kanlar içerisindeki Özdemir’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

yyyyy-001.jpg

'KURŞUNLAR BACAĞINA İSABET ETMİŞTİ'

Özdemir’e ilk müdahaleyi yapan mahalle sakinlerinden Furkan Çoban, kurşunların Özdemir'in bacağına isabet ettiğini söyledi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüpheliyle İlahici Ali’nin bir süre konuştuğu daha sonra şüphelinin belinden çıkardığı silahla ateş ettikten sonra kaçtığı görülüyor.

yeeeee.jpg

9688834.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN