Kayseri'de sel can aldı

Kayseri'de sel can aldı

Kayseri'de etkili olan sağanak yağışta aracıyla sele kapılan Muhittin Saraç'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış, sele yol açtı. Sel nedeniyle Güllüce Mahallesi'nde heyelan sonucu mahsur kalan araçlardan biri saat 20.30 sıralarında sele kapılarak dere yatağına devrildi.

ARACIYLA SELE KAPILAN KİŞİ ÖLÜ BULUNDU

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. İş makinesi yardımıyla araç bulunduğu yerden çıkarıldı. Aracıyla sele kapıldıktan sonra kaybolan Muhittin Saraç'ın cansız bedenine aracından yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki evin bahçesinde ulaşıldı.

15 saat sonra ulaşılan Saraç'ın cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı

VATANDAŞLAR BÖLGEDEN TAHLİYE EDİLDİ

Yaklaşık 150 kişilik ekibin katıldığı arama çalışmaları kapsamında, sağanak sırasında mahsur kalan 8 araçla çok sayıda vatandaş da güvenli alanlara tahliye edildi.

'BÖYLE BİR YAĞMUR, EN SON 1983'TE OLMUŞTU'

Muhittin Saraç'ın arkadaşı Selahattin Şahin, "Güllüce Mahallesi’nde oturuyorum. Muhittin, benim arkadaşım olurdu. Böyle bir yağmur, en son 1983 yılında olmuştu. Ama bu kadar şiddetli değildi. Bu yağmur değil, bir deprem gibiydi. Kayalar yol kenarındaydı. Suya kapılmış, 3 arkadaş konvoyla durmuş, Muhittin durmamış. 'Neden duruyorsunuz' diye de sormamış. Suya kapılmış ve otomobili ters dönmüş." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN