Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim günü açılacak

Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim günü açılacak

Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü açılacak, DNA testi için numune alınacak.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'da açılacak, mezardan DNA testi için numune alınacak.

2009 yılında İstanbul'da öldürülen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun cezaevinde gerçekten intihar edip etmediği iddialarına bir nokta koymak için Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan mezar açılması (fethi kabir) ve DNA eşleştirmesi yapılması talebi kabul edilmişti. Karar sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü açılacak, DNA testi için numune alınacak.

MÜNEVVER KARABULUT'UN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KOLTUK

Cem Garipoğlu'nun mezarı, Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden 15 yıl geçtikten sonra savcılık kararıyla açılıyor. Savcılığın gerekçelerine ilişkin açıklama yapan Avukat Epözdemir, ailenin Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltukta oturarak çekildiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmasının fethi kabir kararında ekili olduğunu belirtti.

s-83feb287db994826486840f5e5eb1d64705c19ac.jpg

CEM GARİPOĞLU'NUN ÖLÜM NEDENİ

29 Ekim 1991 doğumlu Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009 tarihinde sevgilisi Münevver Karabulut'u öldürdü. Cinayetten 197 gün sonra 17 Eylül 2009 tarihinde İstanbul'da teslim olan Cem Garipoğlu yapılan yargılama sonucunda 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 10 Ekim 2014 tarihinde cezasını çektiği Marmara Cezaevi'nde kendini boğarak intihar etti.

MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ

Münevver Karabulut 19 yaşında İstanbul'da üniversite öğrencisiyken sevgilisi Cem Garipoğlu'nun evine gitti. İstanbul Bahçeşehir'de bulunan villada öldürülen Münevver Karabulut'un parçalanmış cesedi, 3 Mart 2009'da Etiler'de bir çöp konteynerinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN