ABD'ye kaçmışlardı: Eylem Tok ve oğlu yakalandı

ABD'ye kaçmışlardı: Eylem Tok ve oğlu yakalandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında ABD'de yakalandığını duyurdu.

Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran, Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur ile annesi yazar Eylem Tok hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

ABD'DE YAKALANDILAR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında ABD'de yakalandığını duyurdu. Tunç, bakanlık olarak süreci yakından takip ettiklerini belirtti.

Yılmaz Tunç'un açıklamasının tamamı şöyle:

"ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD’de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır.

Süreci Bakanlık olarak yakından takip ediyoruz."

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmış, yaralanan 5 kişiden Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un kaza yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp annesiyle önce Mısır'a, ardından da ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

Şüphelilerin iadesi için geçici tutuklama talep evrakı, Adalet Bakanlığınca ABD yetkili makamlarına iletilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN