Simpsons bunu da bildi! Şok eden Maymun Çiçeği virüsü detayı: Olacakları önceden göstermişler

Simpsons bunu da bildi! Şok eden Maymun Çiçeği virüsü detayı: Olacakları önceden göstermişler

Dünyaca ünlü çizgi dizi Simpsons, yine geçmişteki bölümlerinden biri ile gündeme geldi. Son günlerde insanları paniğe sürükleyen maymun çiçeği virüsünün daha önce dizide işlenmiş olması görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika'da birçok ülkeye yayılan maymun çiçeği virüsü nedeniyle iki yıl içinde ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Bu gelişme, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve popüler dizi The Simpsons’ın (Simpsonlar) bu konudaki "kehanetleri" yeniden gündeme geldi.

yeni-proje-16.jpg

SİMPSONS'IN KEHANETLERİ GÜNDEMDE

Yıllardır The Simpsons dizisinin bazı bölümleri, dünyada meydana gelen olaylarla benzerlikler taşıdığı iddiasıyla dikkat çekiyor. Koronavirüs pandemisinden Disney’in Fox’u satın almasına, Donald Trump’ın başkanlığına kadar birçok olayı önceden tahmin ettiği öne sürülen dizinin, maymun çiçeği virüsüyle ilgili detayları da öngördüğü iddia ediliyor.

yeni-proje-15.jpg

BÖLÜMDEKİ ŞAŞIRTICI DETAYLAR

Sosyal medyada yayılan bir paylaşımda, dizinin 7. sezon 3. bölümünde Bart ve Milhouse'un bir maymunla oynadıktan sonra hastalandığı gösteriliyor. Ayrıca, başka bir bölümde Homer’ın sahip olduğu maymunun ardından hastalandığı sahneler dikkat çekti. Bu sahneler, sosyal medya kullanıcılarının "kehanet" yorumları yapmasına neden oldu.

yeni-proje-14.jpg

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ

Sosyal medyada The Simpsons'ın bu "kehanetleri" üzerine çeşitli yorumlar yapıldı. Bir kullanıcı, "Doğruysa yandık" şeklinde endişelerini dile getirirken, başka bir kullanıcı ise "Yine mi aynı ley" yorumunu yaptı. Kullanıcılar, dizinin bu detaylarının gerçek olma olasılığı konusunda hem şoke olmuş hem de şüpheye düşmüş durumda.

The Simpsons'ın bu tür olayları önceden tahmin etme yeteneği, diziye olan ilgiyi ve merakı artırmışken, maymun çiçeği virüsüyle ilgili bu detayların da bir tesadüf mü yoksa başka bir şey mi olduğu ise tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN