Selahattin Demirtaş’ın ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ duruşmasına erteleme

Selahattin Demirtaş’ın ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ duruşmasına erteleme

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "Cumhurbaşkanına hakaret ettiği" gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşması ertelendi.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır, Mersin, Ankara ve Mardin'de yaptığı konuşmalarda "Cumhurbaşkanına hakaret ettiği" iddiasıyla açılan dört ayrı dosyanın birleştirildiği davada hakim karşısına çıktı.

DURUŞMA ERTELENDİ

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Demirtaş, Mersin 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Avukatları ise mahkeme salonunda hazır bulundu.

Duruşmada, savunma tarafının talepleri ve mevcut dosyaların incelenmesi üzerine mahkeme, davada eksikliklerin giderilmesi gerektiğine karar verdi. Bu nedenle duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN