Şehidin adı dün doğan oğluna verildi

Şehidin adı dün doğan oğluna verildi

Tunceli'de zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı, Isparta'da toprağa verildi. Şehidin, dün doğum yapan eşi cenazeye katılamazken, yeni doğan oğullarına "Orhan Kağan" adı verildi.

Tunceli'de zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı, memleketi Isparta'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenazesi, Elazığ'da düzenlenen askeri törenin ardından Süleyman Demirel Havalimanı'na getirildi. Buradan Isparta Şehir Hastanesi morguna taşınan şehidin naaşı, helallik alınmak üzere önce babasının, ardından annesinin evine götürüldü.

CENAZE TÖRENİNE YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİ KATILDI

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi, Isparta Valisi Aydın Baruş, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı. İl Müftüsü Muharrem Biçer tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangası tarafından omuzlarda taşındı ve şehitliğe götürülerek toprağa verildi.

Şehidin adı dün doğan oğluna verildi

HABERİ ALAN EŞİ ERKEN DOĞUM YAPTI: İSMİ OĞLUNA VERİLDİ

Şehidin dün doğum yapan eşi Gizem Büyükçaylı, cenazeye katılamadı.

Doktorların uygun görmemesi nedeniyle cenazeye katılamayan Gizem Büyükçaylı'nın, dünyaya getirdiği erkek bebeğe ise eşinin anısını yaşatmak için "Orhan Kağan" adı verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN