Ruslar bilse buraya akın eder! Türkiye'nin gizli kalmış Maldivleri: Tertemiz denizini gören oradan yazlık arıyor

Ruslar bilse buraya akın eder! Türkiye'nin gizli kalmış Maldivleri: Tertemiz denizini gören oradan yazlık arıyor

Turistlerin bile bilmediği o bölge Maldivleri aratmıyor. Türkiye'de gizli kalan bu bölgeyi Ruslar öğrenirse resmen bir Rus akını başlayabilir. Tertemiz denizini gören atlamamak için kendisini zor tutuyor. İşte Türkiye'nin gizli Maldivleri...

Türkiye'de bulunan saklı cennet masmavi deniziyle resmen büyülüyor. Keşfedenlerin dilinden düşürmediği bir kilometrelik temiz kumsalı turistlerin dillerinden düşmeyecek. İşte Türkiye'de gizli kalan Maldivler...

İLÇE MERKEZİNE 25 KİLOMETRE UZAKLIKTA

Balıkesir'de bulunan Büyük Ova Plajı, adeta cennetten bir parça gibi görünüyor. Doğa ile iç içe olması ve tertemiz olmasıyla sadece yerli vatandaşların değil turistlerin de gözdesi olacak. İlçe merkezine sadece 25 kilometre uzaklıkta bulunan bu plaja şehir merkezinden kalkan toplu taşıma araçlarıyla bile gitmek mümkün. Konumu ise Balıkesir'in güneybatısında, Ege Denizi kıyısında bulunuyor.

1196158.jpg

PLAJDA NE ARARSANIZ VAR

Tatilcilerin vazgeçilmezi olan Büyük Ova Plajı, birçok çeşitli olanağı da beraberinde getiriyor. 800 metre uzunluğundaki plajında, kafeterya, şezlong, tuvalet ve duş bölgeleri de bulunuyor. Plajın ince kumdan oluşması ise rahat bir tatil deneyimi sunuyor.

Deniz ve güneşin tadına varmak isteyenler soluğu bu plajda alıyor. Plajda yüzme ya da güneşlenme aktiviteleri yapılırken, kafeteryadan da serin içeceklerinizi yudumlayarak motive edecek müzikleri dinleyebilirsiniz.

istanbula-cok-yakin-iste-balikesirin-en-iyi-plajlari-balikesirin-en-iyi-plajlar-balikesir-plajlari-balikesir-haber-balikesir-plajlar-balikesir-plaj-jk7r-001.webp

TERTEMİZ DENİZİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Plajın etrafında konaklama yeri arayanlar ise, bu açıdan oldukça şanslı olduğu söylenebilir. Çevresinde yer alan pansiyonlar eşliğinde hem temiz hem de konforlu odalarında sizlere yer ayırıyor.

Yaz aylarında altın gibi parlayan kumlarıyla beraber, temizlikten dibi görünen denizine kadar adeta cezbediyor. Sıcak havalardan bunalan vatandaşların yeni adresi Büyük Ova Plajı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN