Rekabet Kurumu'ndan Google'a para cezası

Rekabet Kurumu'ndan Google'a para cezası

Rekabet Kurumu, Google'a, belirli yükümlülüklerini yerine getirmemesi durumunda günlük gelirlerinin on binde 5'i oranında para cezası uygulanacağını duyurdu. Kurumun açıklamasına göre, Google'ın "yerel arama hizmetleri" kararı çerçevesinde belirlenen yükümlülükleri otel sorgularıyla ilgili olarak yerine getirmediği belirtildi.

Rekabet Kurumu, Google'a uygulayacağı para cezasını duyurdu. Kurumun açıklamasına göre, Google'ın yerel arama hizmetleriyle ilgili yükümlülüklerini yerine getirmediği belirtildi.

Özellikle otel sorgularıyla ilgili olarak yerine getirilmeyen yükümlülükler, Kurum tarafından ciddi bir şekilde ele alındı.

CEZA 15 NİSAN'DAN İTİBAREN BAŞLADI

Bu kapsamda, Google'a 15 Nisan itibarıyla başlayarak, yükümlülüklerini tamamlamasına kadar her gün için 2023 yılı gayri safi gelirlerinin on binde beşi oranında idari para cezası uygulanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN