Rapçi Çakal kaza yaptı

Rapçi Çakal kaza yaptı

Rapçi Emirhan Çakal, geçtiğimiz günlerde yaşanan ilginç bir trafik kazasıyla gündeme geldi. Çakal'ın kaza yaptığı sırada onu görüntülemeye çalışan bir kadın, dikkatsizliği nedeniyle Çakal'ın aracına çarptı.

Rapçi Emirhan Çakal, son günlerde yaşadığı sıra dışı olaylarla gündeme geldi. İlk olarak, seyir halindeyken park halindeki bir araca çarparak aracında ciddi hasar meydana getiren Çakal, daha sonra çekicinin gelmesini beklerken ikinci bir kaza daha yaşadı.

Arkadaşıyla birlikte kaldırımda beklerken aracıyla oradan geçen bir kadın, o anları kayda alırken rapçinin aracına çarptı. Yaşananları Instagram hesabından paylaşan Çakal, "Böyle bir şey olamaz. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Ben takla atıyordum, kadın beni çekerken geldi arabaya vurdu" dedi.

Rapçi, kazaya karışan isimlerle çekildiği fotoğrafı da "Ben, benim vurduğum abi, bana vuranlar" notuyla paylaştı.

whatsapp-image-2024-07-26-at-17-95vv.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN