İYİ Parti'den Erdoğan-Akşener görüşmesine sert tepki: Partimizi bağlamaz

İYİ Parti'den Erdoğan-Akşener görüşmesine sert tepki: Partimizi bağlamaz

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme İYİ Parti'de eleştirilere yol açtı. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, görüşmenin partiyi bağlamadığını vurgulayarak, 'Bu görüşme İYİ Parti tüzel kişiliğinin amaç, hedef ve vizyonunu kesinlikle bağlamamaktadır' dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Erdoğan arasındaki görüşmeye dair açıklama yaptı. İYİ Partili Poyraz, “Bu görüşme İYİ Parti tüzel kişiliğinin amaç, hedef ve vizyonunu kesinlikle bağlamamaktadır” mesajını verdi.

GÖRÜŞME İLETİŞİM BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DUYURULDU

Görüşmeye dair İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, PolitikYol’dan Altan Sancar’a yaptığı değerlendirmede, Erdoğan-Akşener görüşmesinin İletişim Başkanlığı tarafından duyurulmuş olmasına işaret etti.

Bu ayrıntıyı “Bu da demek oluyor ki taraflarca bu görüşmenin kamuoyu tarafından bilinmesi istenmiştir” şeklinde değerlendiren Poyraz, İYİ Parti’nin de görüşmeyi basından öğrenmiş olduğunu aktardı.

yeni-proje-5.jpg
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz

'ŞAŞKINLIK VE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI'

Poyraz, görüşmeyi “İYİ Parti'nin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’dur. Genel Başkanımızın ve yetkili kurullarımızın içeriği hala belli olmayan bu görüşmeden bilgisi olmadığı gibi duyan her partilimiz için de şaşkınlık ve hayal kırıklığı yarattığını ifade etmek isterim” sözleriyle özetledi.

Poyraz, “Kimin talep ettiği, ne görüşüldüğü, yani amacının sonucunun ne olduğunun açıklanması gerekmektedir” çağrısında bulundu.

yeni-proje-6.jpg

Son olarak İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Akşener’i, görüşmenin konusunu ve içeriğini açık ve net bir şekilde açıklamaya davet etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN