Dervişoğlu’ndan Erdoğan-Akşener görüşmesine tepki: Muhatap ben olmalıydım

Dervişoğlu’ndan Erdoğan-Akşener görüşmesine tepki: Muhatap ben olmalıydım

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeden öncesinde haberdar edilmediğini belirterek, "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Habertürk TV'de eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği görüşme hakkında konuştu. Dervişoğlu, görüşmeden önceden haberdar olmadığını, İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından gördüğünü belirtti.

'GÖRÜŞME SONRASINDA BİLGİLENDİRİLDİM'

Dervişoğlu, Akşener'in görüşme sonrasında kendisini bilgilendirdiğini ve görüşmenin kendisi açısından bir mahsuru olmadığını ifade etti. Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in Erdoğan ile görüşmesinin, Türkiye ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçtiğini aktardığını söyledi.

'MUHATAP OLARAK BENİM ALINMAM GEREKİRDİ'

Görüşmeyi olumlu bulmadığını vurgulayan Dervişoğlu, "Beni ilgilendiren tarafı İYİ Parti'nin genel başkanı ben iken Sayın Erdoğan'ın Sayın Akşener ile görüşmesi. Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi." diye konuştu.

'BEN KİMSENİN MEMURU DEĞİLİM'

Dervişoğlu, konuşmasında sert ifadeler kullanarak, "Bazı insanlar boyuna posuna bakmadan Hasan Dağı'na oduna gitmeye kalkışırlarsa şayet işte o zaman benden ummadıkları bir tepkiyi görebilirler. Ben bu partinin genel başkanıyım, partinin dününe bugününe yarınlarına sekte vuracak adımlara izin vermem. Ben kimsenin memuru değilim." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN