Özel, burs miktarındaki değer kaybını vurgulayarak hükümeti eleştirdi: Küçümsediğinizi sandığınız şeylerden beter haldesiniz

Özel, burs miktarındaki değer kaybını vurgulayarak hükümeti eleştirdi: Küçümsediğinizi sandığınız şeylerden beter haldesiniz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bursların alım gücündeki düşüşe dikkat çekerek, hükümetin gençlerin eğitimine yeterince önem vermediğini vurguladı ve "Küçümsediğinizi sandığınız şeylerden beter haldesiniz!" ifadesiyle sert bir eleştiride bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, burslardaki alım gücündeki düşüşü eleştirerek, hükümetin gençlerin eğitim hakkını ihlal ettiğini sert bir dille ifade etti.

Özel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada burs miktarlarının alım gücündeki düşüşü ele alarak, hükümetin politikalarını sert bir dille eleştirdi. Geçmişle günümüzü karşılaştırarak, bursların yetersizliğine dikkat çeken Özel, gençlerin eğitimine yönelik tehditler konusunda kamuoyunu bilgilendirdi.

BURS MİKTARINDAKİ DEĞER KAYBI VURGUSU

Özel, 2002 yılında bursun 45 lira olduğunu ve o dönemde bu miktarın 225 simit alabileceğini belirtirken, günümüzde verilen bursun 2 bin lira olmasına rağmen yalnızca 133 simit alındığını ifade etti.

Özel, bursların değer kaybının eğitim alanındaki etkilerini vurgulayarak, gençlerin geleceği açısından büyük bir tehdit oluşturduğunu dile getirdi. Açıklamalarında, burs miktarlarının artırılmasını ve gençlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Özgür Özel, bursların alım gücünün düşmesine dikkat çekerek, "Çeyrek altın üzerinden dört, asgari ücret üzerinden üç kat azalmış burs" dedi. Özel, bursların artırılması gerektiğine vurgu yaparak, "Küçümsediğinizi sandığınız şeylerden beter haldesiniz!" şeklinde sert bir mesaj verdi.

İşte Özgür Özel'in yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN