Öğretmenlerin mazerete bağlı atama sonuçları açıklandı

Öğretmenlerin mazerete bağlı atama sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin uzun süredir beklediği atama sonuçlarını duyurdu. Aile birliği, sağlık, can güvenliği gibi çeşitli nedenlerle yer değişikliği talep eden öğretmenlerin başvuruları değerlendirildi ve atamalar yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin merakla beklediği mazerete bağlı atama sonuçlarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Aile birliği, sağlık gibi nedenlerle yer değişikliği talep eden öğretmenlerin başvuruları değerlendirildi ve büyük ölçüde hizmet puanına göre atamalar gerçekleştirildi.

MEB Personel Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden sonuçlarını öğrenebilecek olan öğretmenler, yeni görev yerlerine dair detaylara ulaşabilecekler. Ataması gerçekleşmeyen öğretmenlerin talepleri ise, eğitim kurumlarının ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak değerlendirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN