Öğretmenlere 'Erdoğan' çağrısı: Katılmaları için resmi yazı gönderildi

Öğretmenlere 'Erdoğan' çağrısı: Katılmaları için resmi yazı gönderildi

Öğretmenlere ve idarecilere gönderilen davet gündemde yerini aldı. Katılmaları için resmi yazı gönderilirken, 'Erdoğan' çağrısı yapıldı. Davete karşılık sendikadan cevap geldi. İşte o cevap...

BURAK ÖZTOPRAK

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı duyuruldu. Bu etkinlik için öğretmenlere ve idarecilere katılım sağlamaları adına resmi yazı gönderildi. İşte tüm detaylar...

RESMİ YAZIYLA DAVET EDİLDİLER

İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki tüm okul ve kurum müdürlüklerine resmi bir yazı göndererek, öğretmenler ve idarecilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi'ne davet edildiğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği ve 5-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan zirvenin ikinci gününe Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılım göstereceği belirtildi.

rehber-ogretmen-psikolojik-danisman-bos-derslere-gorevlendirilemez-mh4sg6myedyi.jpg

ZİRVEYE KATILACAKLAR BİLDİRİLDİ

Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara iletilen yazıda, zirvenin onursal başkanlığını Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in üstlendiği, 6 Eylül'de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı programa, ilçe müdürleri, okul müdürleri, bilgi teknolojileri ve Fatih Projesi koordinatörleri ile bilişim teknolojileri branşındaki öğretmenlerin katılım sağlamalarının istenildiği ifade edildi. Zirveye katılacak öğretmen ve yöneticilerin isimlerinin bildirildiği ve bu yazının kurum dosyalarında muhafaza edilmesi gerektiği de belirtildi.

Söz konusu zirve, eğitimde teknolojik gelişmeler, AR-GE ve kalite standartlarının artırılması konusunda uluslararası bir platform sağlamayı amaçlıyor.

SENDİKADAN TEPKİ

Öğretmenlerin zirveye katılımının istenmesine tepki gösteren Eğitim-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Kadir Toruş, “Hiçbir öğretmen baskı ve dayatmayla, siyasilerin konuşma yapacağı etkinliklere ve açılışlara katılmaları için zorlanamaz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN